Od danas u prodaji promotivne cijene karata Lumwigsa sa Aerodroma Tuzla VIDEO

Rental Travel

Nakon potpisanog Sporazuma sa međunarodnim aerodromom Tuzla, zadovoljstvo uspostavljenom saradnjom nisu krili ni u kompaniji Lumiwings, a odgovorni menadžer avio kompanije Lumiwings Dimitrios Kremiotis je ovom prilikom kazao kako su u potpunosti spremni za nove linije.

Reha Centar

„Zadovoljstvo mi je prisustvovati današnjem svečanom događaju na aerodromu Tuzla i sretan sam što imamo priliku proširiti obim našeg poslovanja kroz uspostavu baze na aerodromu Tuzla. U saradnji sa našim novim partnerom, aerodromom Tuzla, ovom prilikom najavljujemo da će aviokompanija Lumiwings otpočeti sa operacijama od 18. decembra 2023.godine.

Za početak je planirana uspostava letova ka 5 destinacija u Evropi kao i skori početak letova prema Turskoj. Naša očekivanja su da će uspostavljeni letovi biti dobro prihvaćeni od strane putnika te da će ponuđeni letovi posebno pobuditi ponovni interes dijaspore jer od toga u konačnici uveliko zavisi uspjeh ovog zajedničkog projekta. Kako bismo omogućili putnicima da kupe avionske karte za predstojeće zimske praznike po što povoljnijim cijenama od danas nudimo avionskih karte po cijenama već od 75 EUR za putovanja od 18.decembra 2023.godine.

Obavještavamo putnike da će se avionske karte po ovim povoljnim cijenama brzo prodati, stoga pozivamo zainteresovane putnike da što prije posjete našu web stranicu www.lumiwings.com kako bi iskorstili ovu priliku.“

Komentari

Komentara