Novogodišnja čestitka Narodne Stranke Radom za Boljitak

Spread the love
Menprom

”Zajedničkim radom i zalaganjem kao i vjerom u bolje sutra, svim sugrađanima u BiH, članovima, biračima i simpatizerima Narodne stranke Radom za boljitak, od srca želim da nam svima Nova 2014. godina donese boljitak i prosperitet na svim životnim poljima. Samo zdravlje, radost, sreća, te dobri i iskreni ljudi neka vas okružuju i u narednoj godini.

Reha Centar

Protekla godina, za građane BiH i našu zemlju bila je idealna prilika za preokret i stvaranje ambijenta povoljnog za puno ljepšu 2014. godinu, koju nismo uspjeli iskoristiti. U slijedećoj godini, ne smijemo posustati i samo zajedničkim snagama, čvrstom voljom i vjerom za napredak, moramo istrajati u borbi za ostvarenje međusobne solidarnosti, očuvanja tradicionalnih vrijednosti, te zajedničkog života. Samo uvažavanjem jedni drugih, tolerancijom i konkretnim ciljevima, uz snažnu borbu i rad, zajedno, politički zrelo, možemo dobiti svaku bitku.

Narodna stranka Radom za boljitak, kao i proteklih 12 godina svog postojanja, i u 2014. godini biti će svim svojim građanima na usluzi kao saveznik u borbi za ljepšu i prosperitetniju budućnost i neke bolje dane koje moramo ostaviti, prije svega mladim ljudima.

Ovom prilikom u svoje i ime Narodne stranke Radom za boljitak, njenih članova Predsjedništva, dužnosnika i članova, svim dobrim ljudima u BiH i širom svijeta od srca želim sretnu i uspješnu Novu 2014. godinu”, poručio je Mladen Ivanković Lijanović, Boljitkov predsjednik i zastupnik u ZD Parlamenta BiH.

 Ured za odnose s javnošću

Komentari

Komentara

Posted In: