Nećete vjerovati koliko ova žena zaradi mjesečno online prodajom!

Spread the love
Rental Travel

Počela je s online prodajom u martu 2010. godini, nakon što je vidjela da je jedan par zaradio bogatsvo od čak 8 miliona baveći se istim poslom.

Reha Centar

“Moj čitav radni sto je prekriven napravama i raznim stvarima za pakovanje. Sve je bilo u totalnom haosu , ali sam se uvijek osjećala uzbuđeno, jer je to bio dokaz da je moja poslovna ideja konačno proradila i da je pretvarala mene, majku troje djece, u poslovnu ženu. Četiri godine nakon toga zarađujem preko 100.000 dolara mjesečno oko četiri puta više nego na mom prijašnjem poslu. Uvijek imam vremena za svoje troje djece, ” kaže  Cathy Hayes

Kako kaže Cathy, provodila je sate na eBayu tražeći odjeću na niskim cijenama i rasprodaje. Ja sam dokaz da sa marljivim radom i istraživanjem možete napraviti profitabilan biznis. Zarađivala sam dovoljno da dam otkaz na svom starom poslu i da se koncentrišem na vlastiti biznis. Napisala sam knjigu kako možete zarađivati preko eBaya. Bilo je uspona i padova, ali sam našla hrabrosti da se proširim.

Počela sam sa online prodajom u martu 2010. kada sam vidjela da je jedan par zaradio bogatsvo od čak 8 miliona baveći se online preprodajom.

“Bila sam fascinirana. Pomislila sam, ako i oni mogu onda ću i ja moći zaraditi koji dolar viška. To je sve što sam htjela, da zaradim nešto sa strane, a ne da sebi stvorim karijeru”, kaže Cathy.

“Tu noć sam gledala stvari iz stana koje bih mogla prodati na eBayu. Odjeća. stari telefon, oprema za pecanje sve sam prodala i zaradila 600 dolara. Jedini problem je bio nakon što sam te stvari prodala nisam imala više šta za prodati,” prenosi Daily Mail.

“Nakon dvije godine imam preko 400 proizvoda u svojoj online radnji. Imam svega – od kućanskih proizvoda do kišobrana i madraca. Još se uvijek nisam obogatila, ali to i nije moja ambicija, samo sam htjela da prestanem sastavljati kraj s krajem i da zaradim nešto novca sa strane, eBay je alat, koji ako naučite na pravi način koristiti, možete preuzeti kontrolu nad svojom sudbinom”, kaže Cathy.(bh-index.ba)

Komentari

Komentara