Motociklom od Konjica do Sarajeva stigao za 18 minuta, vozio i do 300 km/h (VIDEO)

Spread the love
Rental Travel

Zbog ovakvih zavisnika adrenalina ne samo da su ugroženi životi drugih, već su na lošem glasu i svi ostali motociklisti. “Ubici na dva točka“ je očigledno bilo malo da kroz naseljeno područje Konjica vozi i do 150 km/h, pa je u toku 18-minutne vožnje do Sarajeva dodao po gasu, toliko da je skala stizala i do frapantnih 300 km/h, sve to na mjestu gdje je ograničenje 80 km/h.

Reha Centar

Šokantnan snimak vožnje motociklom od Konjica do Sarajeva, koja traje, vjerovali ili ne, samo 18 minuta stigao je u redakciju Ekskluziva.ba portala. Naš čitatelj javlja kako se video pojavio na internetu, ali je ubrzo skinut. On je uspio isti preuzeti, te ga dostavio našem timu.

Kako čitatelj Ekskluzive javlja, riječ je o motociklu Suzuki GSX1000R, čiji je bahati vozač snimio vožnju od Konjica do Sarajeva. U najmanju ruku, divljanje po cesti je počelo već u samom dijelu naseljenog Konjica, gdje je motociklista vozio 100 – 150 km/h. Dalji tok vožnje je više nego zgražavajući, budući da skala dostiže cifru 200, pa sve do nevjerovatnih 280-290 km/h. Samim time vršeno je prekoračenje brzine od čak 200 km/h.

Upozoravamo naše čitatelje kako ovakav vid vožnje nikako ne može i ne smije biti primjer. Motociklista je ugrozio ne samo svoj, već i živote desetine drugih vozača na cesti. Uz to, navukao je gnjev na brojne druge, nedužne i istinske zaljubljenike u vožnju na dva točka, koji za razliku od njega znaju za red i propise.

Foto: Ilustracija

Ekskluziva.ba/aktuelno.ba

Komentari

Komentara

Posted In: