Koncert grupe Bombaj štampa 12.decembra na Trgu slobode u Tuzli

Zimski grad’ bit će otvoren 12.decembra na Trgu slobode u Tuzli koncertom grupe Bombaj štampa

Zimski grad’ u velikom stilu bit će otvoren 12.decembra na Trgu slobode u Tuzli u 19:30 sati  koncertom grupe Bombaj štampa, dok će kao predgrupa nastupiti tuzlanski bend Show program.

Povodom nadolazećih praznika, na Trgu slobode će i ove godine biti otvoren ‘Zimski grad’. Riječ je o višednevnoj manifestaciji koju je prema procjenama organizatora prošle godine posjetilo oko 100.000 posjetitelja.  U sklopu ‘Zimskog grada’ Tuzla biće postavljene  ukrašene  kućice sa velikom binom, gdje će održavati koncerti regionalnih zvijezda kao i nastupi lokalnih bendova. ‘Zimski grad’ će se potruditi da svojim posjetiteljima pruži osjećaje ugode i dobrodošlice uz prijatnu zabavu kao i bogatu gastronomsku ponudu. Atmosferu  na Trgu slobode upotpuit će velika svijetleća fontana visine pet i prečnika četiri i po metra, kao i velika novogodišnja jelka.

 

 

˝I ove godine za vas pravimo najveću zabavu na otvorenom. Veliko otvaranje Zimskog Grada Tuzla je 12. decembra od 19:00 sati kada će na Trgu slobode nastupiti neka od regionalnih muzičkih zvijezda. Zabava će trajati sve do 7. januara 2020., a najveći i najljepši trg u BiH pretvorit ćemo u klub na otvorenom kao što se to radi u svim većim gradovima Evrope. Zabavljat će vas popularne muzičke zvijezde…a tu je i bogata gastro ponuda: poznate fritule, kuhano vino različitih aroma, sirevi, roštilj, domaći proizvodi˝,saopštili su organizatori koji će uskoro objaviti i program predstojećih događaja.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara