Komšić: Još uvijek postoji prilika da Mostar izabere promjene

Spread the love
Rental Travel

Član Predsjedništva BiH i lider Demokratske fronte Željko Komšić izjavio je danas u Mostaru kako prilika da Mostar izabere promjene još uvijek nije propuštena.

Reha Centar

– Bila je prilika da Mostar izabere jednu vrstu promjene i ta prilika još uvijek nije propuštena i bit će, pretpostavljam, u naredna dva kruga glasanja još tih prilika da se neke stvari drugačije postave u Mostaru.

Da li će biti dovoljno mudrosti među političkim akterima u tom smislu, vođen iskustvom nekim bosanskohercegovačkim, iskreno rečeno nisam optimista, ali želim da vjerujem da će zaista doći do promjene na čelu Mostara – kazao je Komšić.

Dodao je kako će se vidjeti kako će se ko postaviti u toj nekoj vrsti mostarske, bh. političke partije šaha, te da ne želi pominjati imena, ali da se zna gdje on stoji kada je riječ o nekom preferiranom izboru.

– Volio bih da na kraju ovog dana, ili ako se danas cijeli proces glasanja završi, jednostavno rezultat svega onoga što se dešavalo na izborima u Mostaru krajem dvanaestog mjeseca prošle godine, bude promjena.

Ako ne bude promjene, znate kako naš narod kaže, ispast će da smo džaba krečili, a mislim da Mostarke i Mostarci zaslužuju jednu vrstu promjene – poručio je Komšić.

Fena

Komentari

Komentara