Koji će vam znak pružiti najveće zadovoljstvo?

Spread the love
Rental Travel

Volite astrologiju i mislite da zvijezde utiču na naše živote? Uz jutarnju kafu uvijek prelistate dnevni horoskop za nadolazeći dan? Niste jedini.

Reha Centar

Usprkos mnogim skepticima, veliki broj ljudi vjeruje da nam zvijezde kroje sudbinu, narav, pa čak i seksualni temperament. Kako se koji znak ponaša u krevetu i kako ga zavesti pogledajte u našem malenom seksi vodiču.

Ovan
Ovnovi imaju čarobnu, magnetičnu osobnost, a budući vole kontrolisati dobri su u ljubljenju. No, isto tako su nestrpljivi i ponekad sebični u vođenju ljubavi, što može dovesti do poteškoća u odnosu. Njihovi trenuci strasti često znaju biti brzoprolazni, no ako ih podijele s vama, očekujte jednu od najintezivnijih ljubavnih doživljaja.

Kako ga zavesti? Da biste zaveli Ovna, ne budite stidljivi. Pokažite da imate mozak i da ste spontani. Ovnovi uživaju u nepredvidljivosti, a komplimente će uvijek rado primiti.

Bik
Slovi kao najbolji ljubavnik i najmuževniji znak zodijaka. Ima ekstremno snažan ljubavni nagon i stalnu potrebu za fizičkim dodirom, a njihov apetit za intimnošću čini se nezasitan. Za njega je ljubav poput hrane u kojoj se treba uživati dugo, često i potpuno predato.

Kako ga zavesti? Bikovi će jako cijeniti ako ih darujete nečime, a zbog svoje senzualnosti odmah primjete miris, čistu i mekanu kožu, te svjež dah kod sagovornika.

Blizanci
Ako cijenite inteligenciju kod partnera, Blizanci su jako dobar izbor. Pametni i dovitljivi, majstori su flerta i lako vas mogu oboriti s nogu.

Izuzetno su maštoviti kao ljubavnici i s njima se zasigurno nećete dosađivati. No, vodite brigu da slične karakteristike i oni očekuju od partnera.

Kako ga zavesti? Blizance će privući pohvale i divljenje njihovom intelektu. Želite li privući pripadnika ovog znaka, tražite ga savjete, komplementirajte njegove odluke i trudite se pokazati vlastitu inteligenciju.

Rak
Kao najemotivniji i najosjetljivi znak zodijaka, Rak treba nježan dodir i duboku emocionalnu povezanost sa svojim partnerom. Cijene brižnost i primjetiće ako činite dobra djela drugima. Predati su ljubavnici, ali ako iznevjerite njihovo povjerenje spremni su na žestoku osvetu.

Kako ga zavesti? Raka se može najbolje zavesti romatničnom atmosferom i sentimentalnošću. Uživaju kad se neko brine o njima i pruža im zaštitu.

Lav
Uvijek vatreni, Lavovi gore u svojoj seksualnoj samouvjerenosti i moći. U krevetu preuzimaju inicijativu i istražuju ljubavničke vještine gotovo na dramatičan način. Ako se nađete s Lavom u takvom vrtlogu strasti, očekujte puno poklona i pažnje.

Kako ga zavesti? Da biste ga zaveli, jednostavno uzvratite istom mjerom. Njegovu nježnu stranu probudićete ako mu lagano prolazite prstima kroz kosu.

Djevica
Želite li biti nekome centar svijeta, osvojite Djevicu. Niti jedan drugi znak neće vam pružiti toliko pažnje. Iako na površini izgledaju mirne i staložene, ispod kože skriva se ogromna senzualnost. Sklone su opsesiji jednom osobom i perfekcionizmu, što može biti teška kombinacija u vezi.

No, budite svjesni da će vas voljeti cijeli život.

Kako je zavesti? Da biste zaveli Djevicu, budite čisti, pristojni i staloženi. Ona traži savršenstvo, i prilično je izbirljiva.

Vaga
Željna pružiti zadovoljstvo, Vaga je odličan i predat ljubavnik . Voli sentimentalnosti i romantičnost, a biće joj drago i da joj ispunite poneku maštariju. Flertovanje je Vagama u krvi, kao i eksperimentisanje u krevetu.

Kako je zavesti? Zavesti Vagu najlakše je primjenom stare škole romantike. Treba pokazati širinu, jednostavnost i šarmantnost.
seks-za-jednu-noc

Škorpion
Najseksualniji od svih znakova, Škorpionima nije strano biti manipulator i iskorištavati druge za svoje seksualne apetite. Imaju hipnotičku privlačnost, te su u fizičkom smislu odlični u krevetu, iako imaju problema sa spajanjem emocija u cijelu priču.

Kako ga zavesti? Škorpione je izuzetno teško zavesti, obzirom da su radi svog šarma i manipulativnih sklonosti navikli da sami budu zavodnici.

Strijelac
Po prirodi zaigran i djetinjast, Strijelac uvijek ostaje mlad u srcu i otvoren za eksperimente u postelji. Zbog takve naravi, često su izuzetno strastveni prema jednoj osobi, no ubrzo dobiju potrebu na novim avanturama. Za one koji žele kratku i zabavnu avanturu, Strijelci su odličan izbor.

Kako ga zavesti? Oni vole kad ih se dodiruje po struku, bokovima i butinama. Svoju veselost i smisao za humor primjetiće i kod drugih.

Jarac
Jarac je rezerviran prema drugima, te se mora snažno zaljubiti da bi postigao istinsku fizičku intimnost. Neskloni eksperimentisanju, no stabilni i vjerni u vezama, Jarčevi su odličan izbor za one koji žele pravu vezu.

Kako ga zavesti? Prilazi im se polagano i proračunato. Želite li Jarca, koncentrišite se na male dodire i duboke poglede. Ne dajte im sve odmah i nakon nekog vremena uzvratiće vam eksplozijom.

Vodolija
Voljeće vas zbog vašeg tijela i neće se zamarati odnosom prije nego vas pozove u krevet. Željni su fizičke ljubavi i nepredviljive romanse. Imaju pobunjeničku prirodu i bićete im poželjni ako ste svoji i originalni.

Kako ga zavesti? Zavesti Vodenjaka? Glumite neosvojivu.

Ribe
Ovaj horoskopski znak pružuti će puno zadovoljstva u fizičkom smislu. Ribe vole udovoljavati i najsrećnije su kad su svi oko njih srećni. Kad upoznaju ljubav svog života, nema problema kojeg neće željeti riješiti pomirdbenim seksom.

Kako ih zavesti? One vole agresivniji pristup. Lijene su i ne da im se učestvovati u zavodničkim igrama, tako da budite odvažni kad im pristupite. (zadovoljna.hr)

Komentari

Komentara