Je li Ante Ćorić jedan od razloga zašto je do jučer nedodirljivi stručnjak dobio otkaz?

Spread the love
Rental Travel

Iako je odlično radio u redovima Rome prethodnih godina, sportski direktor Monchi ovih dana morao je napustiti klub, a jedan od njegovih najslabijih poslova bilo je dovođenje Ante Ćorića iz Dinama koji se nije uspio nametnuti u rimskoj momčadi…

Reha Centar

Ramón Rodríguez Verdejo zvan Monchi na glasu je kao jedan od najboljih sportskih direktora u svijetu nogometa i upravo njemu pripisuju zasluge za najveće uspjehe Seville na europskoj sceni i čak pet osvojenih Europskih liga.

Kada je prešao u Romu 2016. godine činilo se da je rimski klub povukao fantastičan potez, ali nakon nepune tri sezone ljubav je pukla i Monchi koji više nije mogao naći zajednički jezik s upravom ovih dana napustio je klub.

Monchi je potrošio 264 milijuna eura i njegova pojačanja bila su najčešće pun pogodak, poput mladih snaga Nicole Zaniola, Justina Kluiverta i Lorenza Pellegrinija, a mora se reći i da je osjetio da Aleksandar Kolarov još nije za staro željezo te se pokazao kao pravi igrač za Romu nakon što ga je Španjolac doveo.

Ipak, čini se da je imao nekoliko podbačaja, a jedan od njih je Ante Ćorić koji je plaćen oko šest milijuna eura Dinamu, a odigrao je dosad tek 19 minuta u talijanskoj Seriji A, dok se Karsdorp, Santon, Moreno, Pastore i Gonalons također nisu proslavili. Od Stevena Nzonzija se isto više očekivalo.

U svakom slučaju, Roma je s Monchijem neočekivano igrala u polufinalu Lige prvaka prošle sezone i imala sasvim solidne rezultate u talijanskom prvenstvu, no nije bilo strpljenja za rad ovog stručnjaka koji će najvjerojatnije karijeru nastaviti u Arsenalu uz Unaija Emeryja…

tportal

Komentari

Komentara