Jadransko-jonska autocesta je projekat koji može donijeti dosta dobroga regionu

Spread the love
Rental Travel

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda prisustvovao je danas u Cavtatu neformalnom susretu četiri premijera regije na kome su definirati zajednički ciljevi ka stabilnosti i gospodarskom napretku regije kroz jačanje regionalne suradnje uoči Summita u Berlinu, javljaFena.

Reha Centar

„Ovaj susret predstavlja kontinuitet koji traje od stupanja na dužnost svih nas. Među premijerima vlada jedan iskren odnos koji doprinosi stabilizaciji i razvoju regije.“, rekao je predsjedatelj Bevanda, saopćeno je iz Službe za informiranje Vijeća ministara BiH.

Predsjedatelj Bevanda je dodao da svi u regionu imaju iste prioritete, a projekt Jadransko-jonske autoceste je projekat koji može donijeti dosta dobroga regionu i njegovom uvezivanju sa Europom.

Istaknuo je da nakon današnjeg susreta sa ohrabrenjem ide u Berlin.

Neformalnom susretu premijera, pored predsjedatelja Bevande, prisustvovali su premijer Republike Albanije Edi Rama, Crne Gore Milo Đukanović i premijer Republike Hrvatske Zoran Milanović.

Predsjedatelj Bevanda će u četvrtak, augusta u Berlinu predvoditi izaslanstvo Bosne i Hercegovine na „Konferenciji šefova vlada, ministara vanjskih poslova i ministara ekonomskih poslova o Zapadnom Balkanu“ koju organizira kancelarka SR Njemačke Angela Merkel.

AKTUELNO.BA

Komentari

Komentara

Posted In: