Izvučeni dobitnici besplatnih karti za manifestaciju “Noć šampiona VII”

Spread the love
Rental Travel

Portal Aktuelno je organizovao malu nagradnu igru za svoje vjerne čitaoce. Naime, radi se o 6 besplatnih karti za manifestaciju “Noć šampiona VII”, u okviru koje će centralni događaj biti revanš meč u low kicku (85,1 kg) WAKO PRO asocijacije između Salke Zildžića (BiH) i Abderrahima Chafaya (Francuska), velikim dijelom će biti humanitarnog karaktera.

Reha Centar

Svjesni situacije u kojsljed poplava i pojave klizišta veliki broj ljudi u Bosni i Hercegovini morao napustiti svoje domove, odlučili smo 50 posto prikupljenih sredstava od prodaje ulaznica usmjeriti u pomoć ugroženim bh. građanima – istakao je Senad Mujkanović, menadžer manifestacije “Noć šampiona VII”.

Manifestacija će se održati 23. maja u SKPC Mejdan sa početkom u 20.30 h, a pored oproštajnog meča Salke Zildžića, na programu će  biti još šest uvodnih borbi u kojima će snage odmjeriti najkvalitetniji bh. kickboxeri i njihovi protivnici iz Turske i Srbije, učesnici posljednjih svjetskh i evropskih prvenstva i borci sa zavidnim profesionalnim kickbox iskustvom.

Ulaznice se u periodu prije manifestacije mogu kupiti u CD shopu „Mido“ na Korzu.

Sretni dobitnici besplatnih ulaznica za manifestaciju “Noć šampiona VII” su: Edita Džinić, Zerina Muharemagić, Tomislav Andrić, Amir Bajrić, Fatima Budić i Azra Zahirović.

Čestitamo sretnim dobitnicima, te ih molimo da se jave našoj redakciji, kako bi se dogovorili o preuzimanju karti.   (aktuelno.ba)

Komentari

Komentara