Humanitarno veče za pomoć teško oboljelom Mirzi Bečiću iz Lukavca

Spread the love
Menprom

Jedan od najpopularnijih mladih producenata i dj-a elektronske muzike u BiH, ali i šire, Goran Emkić iz Tuzle, u okviru projekta “Particooltura”, organizuje humanitarno veče, koje će biti upriličeno u nedjelju, 02. oktobra, u Kući plamena mira, od 20 sati. Svi posjetioci kupovinom ulaznice, zdravih napitaka ili izloženih artikala učestvuju u humanitarnom karakteru zabave. Svrha ovog događaja je prikupljanje novčanih sredstava za pomoć teško oboljelom Mirzi Bečiću iz Lukavca.

Reha Centar

Posjetioci humanitarnog događaja mogu da uživaju u zajedničkom, tzv b2b setu tj. nastupu tuzlanskih dj-eva Gorana Emkića i Adnana Ramadanovića aka Doaman. Pored muzičkog performansa ova dva veoma poznata bosanskohercegovačka DJ-a, svoj doprinos humanitarnom događaju, kroz viuzelne efekte, dao je i Djole aka Alpha Channel.

Pozivamo sve ljubitelje elektronske muzike, sugrađanke,  sugrađane, prijatelje, medije, udruženja i organizacije, da se u skladu sa svojim mogućnostima i kapacitetima, uključe i odazovu ovom pozivu kako bi se neophodna sredstva što prije skupila i time spase jedan mladi život.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara