Gradonačelnik Tuzle posjetio novootvorene prostorije kompanije Piksel Interactive

Spread the love
Rental Travel

Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović sa saradnicima posjetio je novootvorene prostorije kompanije Piksel Interactive, koja je osnovana 2013. godine u Tuzli. Kompanija pruža širok spektar usluga i vještina za izgradnju  korištenjem najnovijih high-end web tehnologija. Njihov glavni klijent sa kojim grade i saradnički odnos je kompanija Virgin Pulse.

Reha Centar

piksel

Ovom prilikom gradonačelnik Imamović je sa predstavnicima kompanije Piksel Interactive razgovarao o mogućnostima unapređenja poslovnog ambijenta u Tuzli, sa ciljem stvaranja uslova za kreiranje novih radnih mjesta za mlade u informatičkoj industriji, te im prezentirao vidove podrške koje Grad Tuzla pruža poduzetnicima, pogotovo u oblasti novog zapošljavanja.

piksel

“U periodu smo planiranja aktivnosti i programa podrške za narednu godinu i svakako su nam dobrodošle informacije o planovima razvoja i o potrebama koje imaju kompanije poput vaše, a koje može pružiti Grad Tuzla, kako bi stvorili mogućnosti za brži razvoj i stvaranje novih, kvalitetnih radnih mjesta”, istakao je gradonačelnik Imamović tokom razgovora sa osnivačima kompanije i njihovim timom saradnika.

Kompanija Piksel Interactive u narednom periodu namjerava širiti svoje kapacitete i povećati broj zaposlenih. Riječ je o veoma progresivnom timu programera, koji usko sarađuje sa klijentima kako bi se postigla najviša kvaliteta usluga. Partnerstvo sa klijentima grade na povjerenju i transparentnosti.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara