Drugi simpozij oftalmologa Bosne i Hercegovine u Tuzli

Spread the love
Rental Travel

U petak u  Hotelu Tuzla, 21.  Aprila/travnja 2017. godine  počinje Drugi  simpozij oftalmologa Bosne i Hercegovine s međunarodnim učešćem u organizaciji Klinike za očne bolesti  Univerzitetskog Kliničkog Centra Tuzla.

Reha Centar

Tema ovogodišnjeg Simpozijuma je Retina i vitreoretinalna hirurgija – danas.

Predsjednik organizacionog odbora  prof.dr.sc. Vahid  Jusufović   načelnik  Klinike  za očne bolesti Univerzitetskog Kliničkog Centra Tuzla  očekuje kvalitetne prezentacije i ozbiljne analize  naučnih  radova koji će svjedočiti da je oftalmologija kao struka u Bosni i Hercegovini  na visokom nivou.

Simpozij  se održava na jezicima konstitutivnih naroda Bosne i Hercegovine i engleskom jeziku, a posebna predavanja održat će gosti iz  Turske Tayfun Bavbek, M.D, Prof. dr Emina Alimanović Halilović, Sarajevo – Bosna i Hercegovina, Prof. dr Vasilije Misita, Beograd – Srbija, Prof. dr Ana Oros, Novi Sad – Srbija, Doc. dr Emir Čabrić, Doc. dr Lala Čeklić, Sarajevo, Bern – Bosna i Hercegovina / Švicarska, Doc. dr Sanja Sefić, Sarajevo – Bosna i Hercegovina,

Cijeli program možete pogledati  na stranici www.kongres.ba  kao i izvršiti prijavu  na Simpozij   posredstvom linka www.kongres.ba/registration  .

aktuelno.ba

Komentari

Komentara