BOSS Mirnes Ajanović: Humanizam, moral i etika podređeni gramzivom profiterstvu

Spread the love
Rental Travel

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović podsjeća birače na kontinuirano dvodecenijsko upozoravanje BOSS-a o bezdušnosti nemoralne vlasti i stalnom pogoršanju stanja obespravljene omladine, radnika, penzionera, nezaposlenih i boračke populacije.

Reha Centar

BOSS je još 1998. godine, i putem plakata FABRIKE RADNICIMA, prije donošenja odluke vlasti o pljačkaškoj privatizaciji, upozoravao da su humanizam, moral i etika podređeni gramzivom profiterstvu i da se namjerava oteti od građana sve što su stvorili svojim radom.

Birači koji glasaju za nemoralne vladajuće stranke, ali i oni koji ne izlaze na izbore i ne suprotstave se glasanjem protiv vlasti, dozvolili su da imovina koju su decenijama stvarali postane vlasništvo bezobzirnih nacionalista i lažnih socijaldemokrata, njihovih funkcionera i tajkuna, koji su bili i ostali do krajnjih granica nemilosrdni prema svima koji trebaju boračka prava, posao, platu, penziju i život dostojan čovjeka, upozorava ponovo  predsjednik BOSS-a i kandidat za Parlament Federacije BiH Mirnes Ajanović.

  1. 9. 2018. Muamer Dedić, Press BOSS-a

aktuelno,ba

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Komentara