Ambasada SAD u BiH i (CRP) organizuju: „BiH Green Awards“ 2017

Spread the love
Centar za razvoj i podršku iz Tuzle (CRP) i Ambasada SAD u BiH, po prvi put u BiH organizuju dodjelu priznanja/nagrada „BIH GREEN AWARDS“ 2017.

Reha Centar
Menprom

Namjera nam je promovisati korisne, inovativne i kreativne pristupe očuvanju životne sredine u našoj zemlji. Želimo pronaći kompanije, gradove/općine/opštine, NVO-e, fondacije i pojedince, koji uspješno promovišu prave vrijednosti u oblasti zaštite životne sredine i koji kao takvi mogu motivisati i druge.

Priznanja/ nagrade će biti dodijeljene u 4 kategorije:

1.         Grad/općina/opština;

2.         Kompanija/biznis;

3.         Organizacije/NVO/Fondacije;

4.         Pojedinci:

a)        do 30 godina starosti;

b)        preko 30 godina starosti.

 

Nakon što su pristigle sve nominacije, evaluacijska komisija je u svakoj od kategorija predložiti po 5 učesnika, te je otvoreno javno glasanje. Glasanje se obavija putem glasačke forme koja je postavljena na web stranici CRP-a www.crp.org.ba , FB profilu www.facebook.com/crptuzla. Glasati možete i na ovom linku  https://www.surveymonkey.com/r/77JSHLX.

GLASAJTE I VI i svojim glasom dajte doprinos ovoj jedinstvenoj kampanji!

GLASANJE JE OTVORENO DO NEDJELJE 16.04.2017. godine do ponoći.

Priznanja/nagrade će dodijeliti Ambasadorica ambasade USA u BiH Maureen Cormack na javnoj ceremoniji „BiH GREEN AWARDS“ 2017. koja će ujedno biti i centralna manifestacija obilježavanja 22.04. Dana planete Zemlje u BiH. Pored priznanja, za najbolje će biti obezbijeđeno druženje sa Ambasadoricom i ministricama entitetskih resornih ministarstava,  fotografisanje i snimanje repotraže koja će biti promovisana u medijima i na društvenim mrežama Ambasade USA u BiH.

 

Ambasada USA u BiH i Centar za razvoj i podršku (CRP)

aktuelno.ba

Komentari

Komentara