Alcantara, Lewandowski i Vidal nakon meča potražiti objašnjenje u sučevoj svlačionici, intervenisala policija

Spread the love
Rental Travel

U dramatičnoj uzvratnoj utakmici, nakon produžetaka, Real Madrid je pobijedio Bayern 4:2 i ukupnim rezultatom 6:3 izborio je svoje sedmo polufinale Lige prvaka zaredom. Ogromnu mrlju na ovu pobjedu svakako će ostaviti nekoliko pogrešnih odluka suca Viktora Kassaija i njegovih pomoćnika, koji su drastično oštetili goste iz Njemačke.

Reha Centar

Prvo je to bilo kada je sudac pokazao Arthuru Vidalu drugi žuti karton i isključenje u 84. minuti. Čileanac je uzeo suparniku loptu bez prekršaja, a Vidalu je sudac mogao dati prije toga drugi žuti karton zbog prekršaja nad Casemirom. Isto tako, Kassai je brazilcu oprostio drugi žuti nakon što je zakasnio u duelu i preoštro startao na Robbena. Svoju pogrešnu večer mađarski je sudac, uz pomoć prvog asistenta, zaključio priznajući Ronaldov pogodak za 2:2, a koji je postignut iz očitog zaleđa, kao i onaj treći poslije dodavanja Marcela!

Nakon utakmice nogometaši Bayerna su bili neutješni, a kod nekih je morala intervenirati i policija. Naime, po završetku susreta su Alcantara, Lewandowski i Vidal pokušali potražiti objašnjenje za onakve odluke u sučevoj svlačionici, pa je u jednom trenutku morala intervenirati i policija koja ih je izbacila van.

Kada su se uplašili u Madridu, onda je sudac počeo sa svojim šouom. Ovakve pljačke se ne bi trebale događati u Ligi prvaka. Mi smo to ovog puta osjetili na svojoj koži i malo se zamislili. Željeli smo proći i u nama se nakupilo dosta bijesa u topj utakmici koju je odlučio sudac. Napravio je puno pogrešaka i izbacio nas iz Lige prvaka. Teško je podnijeti kada vas suci ovako osramote, to vas jako naljuti – govorio je Vidal nakon susreta.

“Svi mi imamo pravo na pogrešku, ali svi dobro znaju kakvi trebaju biti suci na ovoj razini natjecanja.” – kazao je Alcantara.

AKTUELNO.BA

 

Komentari

Komentara