16. Ljetna akademija za studente i maturante Beč, 3. – 23. kolovoza 2014.

Spread the love
Rental Travel

 HKD Napredak – Glavna podružnica Beč, u suradnji s podružnicama u domovini, organizira 16. Ljetnu akademiju u Beču od 3. do 23. kolovoza 2014. godine. Akademija je namijenjena maturantima, studentima i postdiplomcima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i ostalih zemalja regije.

Reha Centar

Akademija u tri tjedan kao i uvijek nudi svim polaznicima intenzivno učenje njemačkog jezika, četiri školska sata dnevno, a pored toga očekuje ih upoznavanje Austrije i Beča kroz povijest, kulturu, znanosti, gospodarstvo, obrazovanje, medije itd.

HKD Napredak tj. Fond za stipendiranje „Fra Ivan Frano Jukić“ osigurava polaznicima puni pansion u kvalitetnim studentskim sobama u samom središtu Beča, kvalitetnu i pouzdanu organizaciju škole, zdravstveno osiguranje za vrijeme boravka u Beču, kartu za gradski prijevoz, ulaznice i vođenje za planirane posjete muzejima i drugim znamenitostima.

Cijena Akademije iznosi 1.600 eura po polazniku. Članovi HKD Napredak plaćaju participaciju u iznosu od 800 eura, a ostali 1.000 eura, dok razliku subvencionira HKD Napredak.

Kao i svake godine i ove će biti održano testiranje znanja njemačkog jezika te upućujemo poziv svim zainteresiranima da se prijave u podružnice u kojima će testiranje biti održano.

Testiranju mogu pristupiti svi redoviti studenti i postdiplomci, te ovogodišnji maturanti. Preporučujemo naročito onima koji će od jeseni studirati u Beču. Testiranje znanja njemačkog je važan, ali ne jedini preduvjet. Uvažavat će se i aktivnost u Napretku i regionalna zastupljenost.

Testiranja, uz detaljnije informacije, bit će održana kako slijedi:

– TUZLA u ponedjeljak 14.4.2014. u 15 sati u prostorijama HKD-a Napredak – Glavna podružnica Tuzla, Kazan Mahala 2/II. Prijave na tel. 035 257 038 ili e-mail hkd.napredak.tz@bih.net.ba

– SARAJEVO u ponedjeljak 14.4.2014. u 15 sati u Kamernom teatru, Titova 56. Prijave na email info@hkdnapredak.com ili tel. 033 213 768.

– MOSTAR u utorak 15.4.2014. u 16.30 sati u prostorijama HKD Napredak – Glavna podružnica Mostar u sklopu Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača. Prijave na email info@hkdnapredak-mostar.com ili na tel. 063 116 100.

– ZAGREB u petak 9.5.2014. u 19 sati u prostorijama HKD Napredak – Glavna podružnica Zagreb (Napretkov kulturni centar), Bogovićeva 1/I, Zagreb. Prijave na: tel. 01 4813 156 ili e-mail napretkovkulturnicentar@hi.t-com.hr

Zainteresirani se trebaju prijaviti za testiranje s osobnim podacima (ime i prezime, mjesto prebivališta i mjesto studiranja) na navedene adrese ovisno gdje žele ići na testiranje. Krajnji rok za prijavu je 1 dan prije testiranja. Za ostala pitanja i informacije posjetite www.napredak.at ili kontaktirajte Glavnu podružnicu Beč na office@napredak.at .

AKTUELNO.BA

Komentari

Komentara

Posted In: