Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović susreo se sa Samirom Avdićem, direktorom košarkaške reprezentacije BiH

Spread the love
Rental Travel

U utorak, 18.02. 2020.godine, Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović, susreo se sa Samirom Avdićem, direktorom košarkaške reprezentacije BiH. Sve je spremno za kvalifikacionu košarkašku utakmicu za Evropsko prvenstvo 2021. god. koju će u Tuzli 24. februara odigrati reprezentacije Bosne i Hercegovine i Grčke, istaknuto je u Gradskoj Upravi Tuzla.

Reha Centar


Samir Avdić, direktor košarkaške reprezentacije BiH, kazao je da je naša reprezentacija u dobroj formi, da je spremna za put u Rigu, ali i utakmicu u Tuzli. Nakon povratka iz Rige, reprezentacija će boraviti u Tuzli gdje će trenirati u dvorani Mejdan.


Dvorana Mejdan, pripremljena je, rekao je Avdić, istaknuvši da će reprezentacija igrati uz direktan tv prenos.
Gradonačelnik Tuzle, Jasnim Imamović, rekao je da je ovo oduvijek bio grad košarke. Zaželio je sreću direktoru košarkaške reprezentacije Avdiću, kao I našoj bosanskohercegovačkoj košarkaškoj reprezentaciji u narednim danima.
Gradonačelnik Imamović poručio je da očekuje pun Mejdan: ‘’ da gledatelji vide sliku iz Mejdana. Da vide da je ovaj grad jedan od najvažnijih čuvara Bosne I Hercegovine. Da je ovaj grad i grad sporta, i grad košarke. ‘’
‘’Ponosan sam da se reprezentacija BiH košarkaška, a i rukometna, često odlučuju odigrati utakmice reprezentacije naše zemlje Bosne i Hercegovine u Tuzli’’ – istaknuo je gradonačelnik Tuzle, Jasmin Imamović.
Sastanku su prisustvovali i predstavnici Košarkaškog saveza BiH i Sportskog saveza TK.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara