SDA sve što je u interesu građana BiH pretvara u djelo

Spread the love
Menprom

Općinski odbor Stranke demokratske akcije Tuzla večeras je u Mjesnoj zajednici Solina predstavio kandidate SDA Tuzle za predstojeće Opće izbore i to za Parlamentarnu skupštinu BiH, Parlament Federacije BiH i Skupštinu Tuzlanskog kantona.

Reha Centar

Na listi SDA Tuzle je 8 kandidata: kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH je gospodin Hazim Rančić, diplomirani pravnik (3) ; kandidati za Parlament FBiH su Albina Vicković, diplomirani žurnalista (2), Prof.dr. med.sci Zijah Rifatbegović – specijalista opšte hirurgije (5), Salko Zildžić diplomirani profesor sporta (12) ; kandidati za Skupštinu TK su Minela Spahić profesorica bosanskog jezika i književnosti (2), Muris Andelija diplomirani pravnik (14), Doc.dr.med.sci Harun Avdagić-subscpecijalista kardiolog (29) i Belma Smajić profesorica bosanskog jezika i književnosti (31).

sda tuzla

Prisutnima su se, pored kandidata, obratili potpredsjednik Općinskog odbora SDA Tuzla prim.dr. Mirsad Malohodžić, predsjednik Operativnog izbornog štaba dipl.pravnik Emir Softić i u ime domaćina predsjednik MO SDA Solina Emir Razić.

“ SDA Tuzle ima izuzetno kvalitetne kandidate. Šestero od njih osam se po prvi puta kandiduje na listama. To su sve dokazani članovi SDA, ljudi koji savjesno i pošteno rade svoj posao i uživaju ugled u našem gradu. Podržite njih sve na izborima 12. oktobra kao i našeg kandidata za člana Predsjedništva gospodina Bakira Izetbegovića. Samo ako SDA ima puni kapacitet kao 2002.-2006. godine onda ćemo svi mi uspjeti da idemo naprijed. Ne dozvolimo disperziju glasova i budimo jedinstveni. SDA sve što je u interesu građana BiH pretvara u djelo. “ – poručeno je sa skupa u Solini.

sda tuzla

” Svi naši kandidati govore ono što mogu ispuniti jer takva je SDA. U protekle 4 godine stranke koje su vladale pokazale su šta su znale i umjele. Pokazali su da ništa nisu uspjeli napraviti dobro za građane BiH. Jedino je SDA ona snaga koja našu zemlju može povući naprijed, koja ima kadrove, volju i znanje da BiH vodi pravim putem. Kandidatima SDA Tuzle i gospodinu Bakiru Izetbegoviću sa punim povjerenjem dajte svoj glas. ” – rečeno je u obraćanjima.

Služba za odnose s javnošću OO SDA Tuzla

8 plaćeni oglas – aktuelno.ba)

Komentari

Komentara