BOSS: Vladajućim strankama treba odati priznanje za lažna predizborna obećanja

Menprom

Predsjednik BOSS-a i nosilac liste za Skupštinu TK Mirnes Ajanović smatra da treba dati javno priznanje nemoralnim vladajućim strankama i političkim prevarantima na hrabrosti zbog ponovnih brutalnih lažnih predizbornih obećanja – da će ako oni dobiju ponovo vlast obezbijediti idealne uslove života građana u kantonima, entitetima i cijeloj državi i da će svima ispuniti sve želje.

Reha Centar

Ništa lošije od vladajućih stranaka građane ne obmanjuju ni tzv. opozicione stranke, kao ni kandidati koji su ukrali mandate od svojih bivših stranaka, jer su svi mudro šutili između izbora tokom mandata – kada je trebalo čestito djelovati u vidu žestokog suprotstavljanja nemoralnoj vlasti koja je brutalno uništavala dostojanstvo građana. Sada se svi oni svakodnevno licemjerno i bez imalo stida predstavljaju kao zaštitnici građana koje namjeravaju voditi u nekakvu bolju budućnost, kako bi ponovnim osvajanjem pozicija nastavili  djelovati u ličnom interesu kao i proteklih dvadeset godina, upozorio je predsjednik BOSS-a i nosilac liste za Skupštinu TK Mirnes Ajanović.

 

05.10.2014.                                                                                     Muamer Dedić, Press BOSS-a

aktuelno.ba M.T.

 

 

 

 

 

Komentari

Komentara