Veliki predizborni skup Stranke za BiH u tuzlanskoj MZ Simin Han

Spread the love
Menprom

Više od stotinu građana MZ Simin Han, članova i simpatizera Stranke za BiH bilo je prisutno na predstavljanju kandidata Stranke za BiH iz Tuzle za sve nivoe vlasti.

Reha Centar

Na ovom skupu je bilo jasno izraženo da građani žele promjene, da ne žele više ovakvu vlast kakvu su do sada imali i da je Stranka za BiH nepravedno na Općim izborima 2010. godine kažnjena od strane bh. birača.

DSC_0018_5096

stranka za bih tuzla

Kandidati iz Tuzle na listama Stranke za BiH za sve nivoe vlasti su: za državni parlament : Dr. Emir Arnautalić na rednom broju 3, za federalni parlament: Nastavnica Selma Dervišagić na rednom broju 4, Prof. Nihad Zahirović na rednom broju 7, Dr. Vedrana Marinković na rednom broju 9, za Skupštinu Tuzlanskog kantona: Prof. Dr Mirsada Prašo, redni broj 2, Azra Avdić pod rednim brojem 4, Prim.Dr. Amir Arnautalić pod  rednim brojem 7, Nedžad Durmić pod rednim brojem 9, Dragana Šarić pod rednim brojem 11, Aldina Pašić pod rednim brojem 33.

stranka za bih tuzla

Većina ovih kandidata se predstavila na ovom skupu, uz veliku podršku prisutnih za programe koje su prezentirali. Na skupu se obratio i nosilac liste za državni parlament mr. Besim Imamović koji je između ostalog naglasio da su građani ovog kantona u minulim „Februarskim protestima“, poslali jasnu poruku aktuelnoj vlasti šta o njima misle. Skup je završen uz druženje kandidata sa građanima na platou ispred MZ Simin Han.

Press centar KV SBiH TK

aktuelno.ba

Komentari

Komentara