Saopćenje Bosanske stranke Mirnes Ajanović

Menprom

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović je još jednom podsjetio birače izrazito produktivno djelovanje BOSS-a u zaštiti interesa građana, kao i na kontinuirano upozoravanje BOSS-a o bezdušnosti nemoralnih vladajućih stranaka koje rezultira stalnim pogoršanjem stanja obespravljenih radnika, penzionera, nezaposlenih i boračke populacije, što je kulminiralo i februarskim protestima.

Reha Centar

BOSS je još 1998. godine, prije nego što je donesena odluka vladajućih stranka o pljačkaškoj privatizaciji – upozoravao da su humanizam, moral i etika podređeni gramzivom profiterstvu i da se namjerava oteti od građana sve što su stvorili svojim radom. Građani koji glasaju za nemoralne vladajuće stranke, ali i oni koji ne izlaze na izbore i time omogućavaju da glasačka mašina vladajućih stranaka redovno dobija izbore, dozvolili su da imovina koju su decenijama stvarali postane vlasništvo bezobzirnih vladajućih stranaka, njihovih funkcionera i tajkuna, koji su bili i ostali do krajnjih granica nemilosrdni prema svima koji trebaju posao, platu, penziju i život dostojan čovjeka, upozorava predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

 

08.10.2014.                                                                                    Muamer Dedić, Press BOSS-a

aktuelno.ba

 

 

Komentari

Komentara