S BiH Tuzla je na liste za sve nivoe vlasti kandidovala odgovorne, poštene i čestite građane

Menprom

„Kafa sa kandidatima“ simboličan je naziv skupa koji je danas upriličen u Kongresnoj sali Hotela Tuzla u Tuzli, gdje su se građanima Tuzle predstavili svi kandidati za sve nivoe vlasti ove stranke koji žive u Tuzli. Prisutne je pozdravio predsjednik OO S BiH Tuzla g-din Adnan Sijerčić koji je između ostalog napomenuo, da je Tuzla birala  najbolje kadrove za koje vjeruje da mogu odgovoriti svim ekonomsko – političkim problemima kroz koje tenutno prolazi naša zemlja, ali i kandidate koji su spremni graditi njen evropski puti i bolji život za svakog građanina naše zemlje ma gdje živili i kako se zvali.

Reha Centar

STRANKA ZA BIH TUZLA

Skupu se obratio i predsjednik ove stranke na kantonalnom nivou i nosilac liste za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH mr.Besim Imamović koji je između ostalog izjavio:

STRANKA ZA BIH TUZLA

„Stranka za BiH nije ni u jednom trenutku bila pasivna politička stranka u smislu brige i odgovornosti za zemlju, ali isto tako, nije bila dio vlasti u protekle 4 godine. Građani su to  prepoznali i ova stranka ima veliku podršku birača u cijeloj BiH, jer svoje ideale i političke principe,  da je država na prvom mjestu nije nikada izdala niti je dozvolila  bilo kome da trguje sa njenom viševjekovnom tradicijom“.

 

Skup je završen  uz kafu sa kandidatima gdje su građani Tuzle imali prilike saznati više o samim kandidatima i njihovim ciljevima.     

DSC_0200_5007

DSC_0178_4985

DSC_0173_4980

 Press centar KV S BiH TK

aktuelno.ba

Komentari

Komentara