Prevarantski predizborni marketing nemoralnih vladajućih stranaka

Spread the love
Rental Travel

Predsjednik BOSS-a i nosilac liste za Skupštinu Tuzlanskog kantona Mirnes Ajanović upozorava birače na prevarantski predizborni marketing nemoralnih vladajućih stranaka i tzv. opozicije, koji pokušavajući izbjeći odmazdu birača frenetično vrište sa stranačkih skupova da treba smijeniti vlast, a sami su dio pljačkaške vlasti.

Reha Centar

Pored izbornih laži da će svima ispuniti sve želje, vladajuće stranke obmanjuju birače dovozeći na predizborne skupove desetine autobusa plaćenih pristalica, kako bi se stvorio privid podrške birača političkim prevarantima.

Novac izdvojen za plaćenu oduševljenu publiku koja aplaudira svojim samozaljubljenim liderima, koji su bježali iz države od građana tokom februarskih protesta, kao i novac za brojne autobuse koji ih voze od opštine do opštine po stranačkim promocijama, osiguran je i iz budžetskih sredstava, od penzija i plata radnika, od nezaposlenih i boračkih populacija, i otimanjem bolje budućnosti svih građana, upozorava predsjednik BOSS-a i nosilac liste za Skupštinu Tuzlanskog kantona Mirnes Ajanović.

 

30.9.2014.      Muamer Dedić, Press BOSS-a

aktuelno.ba

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Komentara