Niko nema pravo zaboraviti izraženi revolt građana na februarskim protestima

Rental Travel

Predsjednik BOSS-a i nosilac liste za Skupštinu TK Mirnes Ajanović poziva prevarene građane – da svoje nezadovoljstvo zbog teške ekonomske i političke krize usmjere u izborni revolt izlaskom na izbore i glasanjem protiv nemoralnih vladajućih stranaka, koje su odgovorne za višegodišnje brutalno ponižavanje nezaposlenih građana, radnika i penzionera.

Reha Centar

Niko nema pravo zaboraviti izraženi revolt građana na februarskim protestima, niti odgovornost nemoralnih vladajućih stranaka za pljačkašku privatizaciju, ponižavanje građana i divljanje nad sudbinama mladih, boračkih populacija, penzionera, nezaposlenih i radnika.

Građani moraju prestati služiti bezobzirnoj vladajućoj političkoj nemani, koja je krala od građana i u ratu i poslije rata, nemilosrdno krade i od kredita koje će morati vraćati buduće generacije, a namjeravaju varati i krasti i nakon izbora, ukoliko se obespravljeni građani ne suprotstave izlaskom na izbore i glasanjem protiv nemoralnih stranaka i svih političkih prevaranata, upozorava predsjednik BOSS-a i nosilac liste za Skupštinu TK Mirnes Ajanović.

 

19.09.2014.                                                                                    Muamer Dedić, Press BOSS-a

aktuelno.ba

 

Komentari

Komentara