U narednoj sedmici potpisivanje ugovora za stipendije učenika i studenata iz reda boračke populacije

Rental Travel

Obavještavamo učenike i studente, koji su na osnovu objavljenje konačne Rang liste kandidata iz reda boračke populacije ostvarili pravo na stipendiranje u školskoj/akademskoj 2014/2015.godini da će u narednoj sedmici biti upriličeno potpisivanje ugovora.

Reha Centar

Potpisivanje ugovora o dodjeli stependija sa STUDENTIMA će biti upriličeno u utorak (16.06.2015.godine) u Velikoj sali Bosanskog kulturnog centra (BKC) u Tuzli.

Potpisivanje ugovora sa studentima pripadnicima porodica ratnih vojnih invalida (RVI), porodica šehida/poginulih branilaca (PŠ/PB) i demobilisanih boraca (DB) zakazano je za 11:00 sati.

Potpisivanje ugovora o dodjeli stependija sa UČENICIMA će biti upriličeno u srijedu (17.06.2015.godine) u Velikoj sali Bosanskog kulturnog centra (BKC) u Tuzli.

  • Učenici pripadnici porodica ratnih vojnih invalida (RVI) i porodica šehida/poginulih branilaca (PŠ/PB) ugovore će potpisivati u 09:00 sati,
  • Učenici pripadnici porodica demobilisanih boraca (DB) ugovore će potpisati u 12:00 sati.

 

Kako bi potpisali ugovore kandidati su obavezni:

  • predočiti ličnu kartu,
  • za maloljetne kandidate ugovor će potpisati roditelj/staratelj,
  • studenti su obavezni donijeti dokaz o upisanom LJETNOM semestru u tekućoj školskoj godini, bez kojeg ne mogu potpisani ugovor,
  • svi kandidati koji uz zahtjev nisu dostavili kopiju računa otvorenog kod poslovne banke na ime korisnika stipenije, dužni su istu priložiti prilikom potpisivanja ugovora.

 

KANDIDAT KOJI U ROKU OD 30 DANA OD DANA OBJAVLJIVANJA KONAČNE RANG LISTE, NE POTPIŠE UGOVOR, SMATRAT ĆE SE DA JE ODUSTAO OD STIPENDIJE!

Odjeljenje za informisanje

aktuelno.ba

Komentari

Komentara