Održan “Drugi izložbeno-prodajni sajam” u Gornjoj Tuzli FOTO

Spread the love
Menprom

Mjesna zajednica Gornja Tuzla i Lokalna zajednica za razvoj Gornja Tuzla, upriličili su Drugi izložbeno-prodajni sajam, koji je održan na stadionu “Kalinovac” u Gornjoj Tuzli.

Reha Centar

Bila je ovo još jedna prilika da se na jednom mjestu okupe sva udruženja, organizacije i institucije koje djeluju na području ove mjesne zajednice u sklopu manifestacije “Drugi izložbeno-prodajni sajam”.

Riječ je o sajmu koji ima za cilj prezentirati sve pozitivne vrijednosti vrijednih volontera iz svih udruženja koje egzistiraju u Gornjoj Tuzli. ”Ovo je projekat koji je dugo pripreman i od kojeg se očekuje da svi svojim kućama odu zadovoljni. Imamo puno toga za pokazati i ponuditi, vrijedni su ovo ljudi, a sajam je naš mali doprinos lokalnoj zajednici. Ovo je tek početak, danas smo uspjeli a već od sutra radimo pripreme za naredni, znamo kako ćemo i znamo šta hoćemo i želimo a to je najvažnije” istakla je Maida Mehmedović – predsjednica Mjesne zajednice Gornja Tuzla i predsjednica Lokalne grupe za razvoj Gornja Tuzla.

Osim izložbenog djela,nezaobilazni su bili i  sportski dueli i takmičenja među udruženjima, a priređen je i bogat kulturno-zabavni program.

Projekat realiziran uz pomoć Fondacije tuzlanske zajednice.

M.T.

 

Komentari

Komentara