Zlatni ljiljani Tuzle: Otvoreno pismo podrške FK Sloboda Tuzla

Menprom

Nakon tragičnog događaja koji je zadesio porodicu Mehmedović kao i cijeli grad i šire, u ime Udruženja dobitnika najvećih ratnih priznanja Grada Tuzle želimo da vam se javno zahvalimo za  podršku koju ste pružili proteklih dana svima nama u veoma teškim trenucima za sve nas, a posebno se želimo zahvaliti za nesebičnu podršku koju kao kolektiv ali i pojedinci dajete Eldaru Mehmedoviću, vašem saigraču i mladom prvotimcu FK Sloboda.

Reha Centar

Vjerujemo da će Eldar svojim radom i trudom nastaviti da postiže još bolje rezultate u svojoj sportskoj karijeri i da će i ubuduće imati i vašu i našu nesebičnu podršku na tom putu.

Vama kao klubu sa izuzetnom sportskom tradicijom u stogodišnjici vašeg postojanja, želimo puno sportskog uspjeha kao i uspjeha u radu i prevazilaženju teške situacije kroz koju klub trenutno prolazi.

Našu podršku, kao jednom od znamenitih simbola grada će te uvijek imati jer smo se po ko zna koji put uvjerili da je Sloboda više od sportskog kolektiva, da je Sloboda bila, jeste i da će i dalje biti ponos svih Tuzlaka ali i građana Tuzlanskog kantona.

Također, želimo vjerovati da će se i nadležne institucije Grada Tuzle ali i Tuzlanskog kantona efikasnije i konkretnije uključiti u prevazilaženju teške ekonomske situacije kroz koju klub prolazi, a da će FK Sloboda i dalje biti u društvu najboljih bh klubova i izboriti  stabilno mjesto u vrhu Premijer lige što jednom takvom sportskom klubu i priliči.

Srdačan sportski pozdrav!
 
           
    Predsjednik UDNRP “Zlatni ljiljan” 
                         Edin Haračić

 

 
 

Komentari

Komentara