Želite drugačiji ponedjeljak: Plesno veče dešava se u Tuzli!

Kada ste se posljednji put istinski isplesali? Pri tome ne mislimo na đuskanje, nego ples na podiju koji vas dobro umorio, a istovremeno odmorio od svega negativnog?

Plesno veče dešava se u Tuzli u ponedjeljak u 19:00h! Budući da se Tuzla ne može pohvaliti čestim organiziranjem ovakvih večeri, posljednji dan u ovom mjesecu može biti potpuno drugačiji.

“Želimo Tuzli ponuditi nešto novo. Želimo stvoriti mjesto gdje će se plesati i odlično zabaviti. Naši članovi znaju kakva atmosfera vlada na našem treningu, ali voljeli bismo da je osjete i drugi. Istovremeno, posljednji dan u mjesecu posvećujemo upravo našim članovima i organizujemo ovo druženje, jer smo kroz sve ovo postali i zaista sjajni prijatelji sa svima njima.” – kazali su iz Centra za ples i rekreaciju.

Plesno veče održava se u njihovim prostorijama (bivši Dom mladih) i pozivaju sve one koji vole plesati da im se pridruže.

“Svi su dobrodošli. Neka dođu i probaju. Osjete našu energiju i kako to izgleda jedan naš dan, odnosno veče. Tu će biti naši članovi, treneri, a nadam se i još mnogi gosti koje ovom prilikom pozivamo da dođu. Neka ovaj ponedjeljak bude drugačiji.” – poručili su iz Centra za ples i rekreaciju.

Potrebno je ponijeti samo čistu obuću.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara