Umivanje mineralnom vodom: Trend za kojim su poludjeli mnogi

Spread the love
Rental Travel

Trend koji mjesecima već ne silazi s najgledanijih video uradaka na YouTubeu, zasigurno je tehnika umivanja lica u mineralnoj vodi.

Reha Centar

Svake godine pojavljuju se novi trendovi, kako u modi, tako i u kozmetici, a onaj koji već duže vrijeme vlada i širi se svijetom nevjerojatnom brzinom, zaluđenost je korejskom kozmetikom. Da žene iz Koreje itekako dobro znaju kako zadržati mladolik izgled i imati savršeno njegovanu kožu, sada je već dobro poznato, a otkriven je i jedan mali trik, kojim se služe kako bi im lice uvijek bilo besprijekorno Kako se neki kozmetički trend pojavi na tržištu, tako on u kratkom roku postane hit, osobito ako dolazi s područja Koreje i Japana, koje mnogi smatraju najvećim stručnjacima na području kozmetike. A da zaista znaju što rade, dokazuje i mladolik izgled njihovih stanovnika, piše Tportal.hr.

Trend koji mjesecima već ne silazi s najgledanijih video uradaka na YouTubeu, zasigurno je tehnika umivanja lica u mineralnoj vodi. Zašto? Zato što stručnjaci smatraju kako je upravo mineralna voda puno bolja za kožu, budući da pruža puno veći efekt čišćenja, a koji u konačnici rezultira čvršćom kožom i smanjenjem pora. Jedan dermatolog otkrio je kako gazirana voda povećava cirkulaciju i protok krvi, koji su u konačnici odlični za vašu kožu. Ipak, postoji jedan mali problem u svemu tome – onaj praktični. To bi značilo da mineralnu vodu morate kupovati, po mogućnosti u staklenim bocama kako bi smanjili bacanje plastike, ili nabaviti uređaj za spravljanje sode, no to je s druge strane skupa investicija.

aktuelno.ba / Bljesakinfo

Komentari

Komentara