Učenici Rudarske škole obradovali mališane iz“ Zavoda za obrazovanje i odgoj osoba sa smetnjama u razvoju

Spread the love
Rental Travel

Učenici i profesorice iz Rudarske škole posjetili su mališane  iz „Zavoda za obrazovanje i odgoj osoba sa fizičkim i psihičkim smetnjama u razvoju“  Naši domaćini imali su priliku da pogledaju bajku ,,Priča sa sretnim završetkom,, koju su pripremili naši učenici a domaćini su za nam  pripremili prigodan program koji je oduševio sve prisutne.

Reha Centar

rudarska škola tuzla rudarska škola tuzla

Zahvaljujući svim zaposlenicima djece  iz“ Zavoda za obrazovanje i odgoj osoba sa smetnjama u razvoju“osjetili smo toplinu i beskrajnu ljubav koju su prenijeli na svoje štičenike.Takođe  zahvaljujemo se na toplom i srdačnom prijemu uposlenika  i direktora , gospodina Muratovića.

rudarska škola tuzla rudarska škola tuzla

Nakon prikazane prezentacije Bajke,koja je imala edukativan karakter iz ekologije,urađena je kreativna radionica u kojoj smo svi učestvovali  i dobro se zabavili.Prezentacija bajke kao  i edukativne radionice realizovane su u okviru Projekta Fondacije tuzlanske zajednice.

rudarska škola tuzla

Sretni smo što smo im izmamili osmijeh na licu i iskricu u očima. Zahvaljujemo se na toplom i srdačnom prijemu uposlenicima i direktou , gospodinu Muratoviću.

 

1.04.2015.                                                     Novinarska-geološka  sekcija JUMS rudarske škole

aktuelno.ba

Komentari

Komentara