Saša Matić: Publika može očekivati spektakl u Mejdanu

Spread the love
Rental Travel

Danas je Saša Matić, u restoranu Royal održao press konferenciju povodom svog prvog solističkog koncert u Tuzli, koji se održava 18. novembra u dvorani Mejdan.

Reha Centar

Saša je istakao da mu je velika radost što će imati priliku da se po prvi put druži sa tuzlanskom publikom na ovaj način.

sasa-press-01_800x532

Naravno, prisutna je pozitivna trema, trema odgovornosti, naročito zbog toga što je ovo prvi veliki solistički koncert na prostoru Bosne i Hercegovine, rekao je on.

– Ove godine obilježavam petnaest godina karijere i mogu reći da mi je sve to jako brzo prošlo. Protekli koncert u beogradskoj Areni je bio fantastičan i taj spektakl selimo prvo u Tuzlu 18. novembra, a potom i u Sarajevo – kazao je Saša Matić u obraćanju medijima.

sasa-press-03_800x532

Pjevač je najavio kako publika može očekivati koncert za pamćenje, puno dobrih pjesama, pozitivne atmosfere i energije.

Na koncertu Saše Matića se očekuje i veliki broj njegovih kolega, koji će također sa njim zapjevati na velikoj sceni.

– Specijalni gosti koncerta su Jelena Karleuša i Aco Pejović, a ostali gosti biće iznenađenje za publiku. Za koncert je sve spremno i ostalo je još malo karata u prodaji – dodao je Saša.

Osim Saše Matića novinarima na konferenciji se obratio i Jasmin Lehmann ispred IMPIR Komerca koji je organizator ovog koncerta, napominjući da poslije fenomenalnog koncerta Marije Šerifović, nas očekuje još jedan istinski spektakl u Mejdanu.

sasa-press-merima_800x532
Priliku da upozna Sašu Matića dobila je i Tuzlanka Merima Pirić, koja je u nagradnoj igri osvojila ulaznice za ovaj koncert.

Prijatelji ovog koncerta su prirodna izvorska voda LEDA, Karlovačko i vinarija NUIĆ.

Ulaznice kojih je ostalo još malo, u redovnoj prodaji se mogu kupiti po cijeni od 10 KM za parter i 15 KM za tribine A i B. Ulaznice se mogu kupiti na portalu www.kupikartu.ba i u CD shopu „Sejo i Vili“ na Korzou u Tuzli.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara