Ovo je trenutno najpoželjnija mala, crna haljina

Spread the love
Rental Travel

Kada je u pitanju mala crna haljina, ona spada pod one modne komade s kojima baš nikada nećete pogriješiti i koji su vječni.

Reha Centar
Kada je u pitanju mala crna haljina, ona spada pod one modne komade s kojima baš nikada nećete pogriješiti i koji su vječni.
A ako ste trenutno u potrazi za onom savršenom, sigurne će vas zanimati kako izgleda trenutno najpoželjnija mala, crna haljina i gdje ju možete kupiti, odnosno naručiti.
U potragu za njom krenuo je high-street brand Wallis, koji je ispitao 1000 žena o njihovoj maloj, crnoj haljini iz snova, odnosno njihovim preferencijama, kada su u pitanju duljina, tkanina i slično. Kada su skupili sve potrebne informacije, ispalo je da je to ova haljina:
Prozirnih, dugih rukava, dužine do koljena te sa zanimljivim detaljima od čipke, koja idealno prati liniju tijela, takvu je haljinu odabralo 41 posto ispitanica.
Spomenuti brand u ponudi ima upravo jednu takvu te ona na sniženju košta 45 funti, no vjerujemo kako sličnu možete pronaći i u ostalim online shopovima te high-street brandovima, u kojima inače šopingirate.
A sada kada znate kako izgleda trenutno najpoželjnija crna haljinica, šoping može početi, a dobra je vijest što ju možete kombinirate u raznim poslovnim, ali i privatnim prilikama.
Kako vam se sviđa?
 index.hr – aktuelno.ba

Komentari

Komentara