Obavještenje za građane, čije su stambene zgrade oštećene ili uništene usljed klizišta

Spread the love
Menprom

Obavještavaju se građani, čije su stambene zgrade oštećene ili uništene usljed klizišta uzrokovanim obilnim kišnim padavinama u maju mjesecu 2014. godine, da će u petak, dana 04.09.2014. godine, biti objavljena dva javna konkursa:

Reha Centar
  1. Javni konkurs za dodjelu novčanih sredstava za pomoć u obnovi vlasnicima uništenih ili oštećenih stambenih zgrada na području općine Tuzla i

2.Javni konkurs za dodjelu novčanih sredstava za pružanje pomoći u plaćanju troškova stanovanja licima, koja su izmještena uslijed prirodne nesreće.

Tekst javnog konkursa bit će objavljen u dnevnom listu „Oslobođenje“ od petka, 5.9.2014. godine, na web stranici Općine Tuzla na adresi: www.tuzla.ba, na oglasnoj tabli Općine Tuzla u Ulici Aleja Alije Izetbegovića broj 4 (zgrada „Jupitera“) i oglasnim tablama mjesnih zajednica.

Prijavne obrasce i obrazac izjave, koje treba popuniti, potpisati i dostaviti uz ostalu dokumentaciju traženu javnim konkursom građani mogu preuzeti u sjedištu Konkursne komisije u Ulici Aleja Alije Izetbegovića broj 4 (zgrada Jupitera), u šalter sali Općine Tuzla, Ul.Kozaračka bb (zgrada Centra za socijalni rad)  i na web stranici Općine Tuzla, na adresi www.tuzla.ba. Rok za dostavljanje prijava je 15 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu „Oslobođenje“.

 

OPĆINA TUZLA

 

Komentari

Komentara