Obavijest o potpisivanju ugovora sa korisnicima novčane podrške po Projektu “Siguran start” i Projektu “Zapošljavanje ranjivih kategorija”

Rental Travel

Služba za ekonomski razvoj, poduzetništvo i poljoprivredu obavještava korisnike novčane podrške po Projektu “Siguran start” i Projektu “Zapošljavanje ranjivih kategorija da će se u ponedjeljak, 27.11.2023. godine upriličiti potpisivanje ugovora sa korisnicima novčane podrške po Projektu “Siguran start” i Projektu “Zapošljavanje ranjivih kategorija”, koji se realizuju iz sredstava Budžeta Grada Tuzle za 2023. godinu.

Reha Centar

– Potpisivanje ugovora sa korisnicima novčane podrške po Projektu “Siguran start”,  organizovat će se u Narodnom pozorištu,  dana , 27.11.2023. godine, sa početkom u 9,30 h. Potpisivanje ugovora upriličit će se u prisustvu i uz uvodno obraćanje Gradonačelnika Grada Tuzle.

– Potpisivanje ugovora sa korisnicima novčane podške po Projektu “Zapošljavanje ranjivih kategorija”, organizovat će se u sali za sjednice Kolegija Gradonačelnika, u glavnoj zgradi Gradske uprave Tuzla,  u ponedjeljak, 27.11.2023. godine, sa početkom u 14,00 h. Tom prigodom će korisnike primiti Gradonačelnik u čijem prisustvu će se izvršiti potpisivanje ugovora.

Program raspodjele sredstava iz Budžeta Grada Tuzla za 2023. godinu, namjenjenih za podršku privatnim preduzećima i poduzetnicima po Projektu: „Siguran start“

Lista o odabiru korisnika i iznosom novčane podrške po Javnom pozivu za  učešće u Programu raspodjele sredstava iz Budžeta Grada Tuzle za 2023. godinu, namjenjenih za podršku privatnim preduzećima i poduzetnicima po Projektu: „Siguran start“

Služba za ekonomski razvoj, poduzetništvo i poljoprivredu

aktuelno.ba

Komentari

Komentara