Najava Škole ultrazvučne dijagnostike u ginekologiji i perinatologiji

Spread the love
Menprom

Udruženje ginekologa i perinatologa Tuzlanskog kantona (Sekcija za ultrazvučnu dijagnostiku) i Klinika za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetsko kliničkog centra Tuzla organizuju Školu ultrazvučne dijagnostike u ginekologiji i perinatologiji, koja će se održati u Tuzli.

Reha Centar

Fokusirana prema razvoju samostalnih dijagnostičkih vještina učesnika, ova certificirana edukacija (bodovana od Ljekarske komore Tuzlanskog kantona sa 10 bodova) održat će se 23. i 24. novembra na Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli.

Tokom intenzivnog dvodnevnog programa, kandidati će imati priliku slušati predavanja stručnjaka iz različitih oblasti ginekologije i akušerstva, te pod njihovim mentorstvom vršiti dijagnostiku na pažljivo odabranim kliničkim slučajevima. Ovakav pristup omogućava specijalistima ginekologije i akušerstva da dodatno usavrše svoje postojeće znanje, te specijalizantima i svim ljekarima usvajanje znanja radom na konkretnim kliničkim slučajevima.

Pošto se radi o prvoj školi ovakve vrste u organizaciji Udruženja ginekologa i perinatologa Tuzlanskog kantona i Ginekološko akušerske klinike Tuzla, prilagodili smo cijene kotizacije, ali je broj učesnika ograničen.

Registracija učesnika škole biće otvorena od 29.10., a tada će biti objavljene i dodatne informacije o programu škole.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara