Look dana: Vrlo zanimljive traperice Kim Kardashian

Spread the love
Menprom

Prije nekoliko dana, najpoznatija starleta na svijetu, Kim Kardashian, vratila se na društvene mreže, nakon puna 3 mjeseca izbivanja s istih • A nakon povratka na Instagram, starleta je uhvaćena i u Los Angelesu

Reha Centar

KIM se vratila.

Prije nekoliko dana, najpoznatija starleta na svijetu, Kim Kardashian, vratila se na društvene mreže, nakon puna 3 mjeseca izbivanja s istih.

Podsjetimo, Kim se povukla iz javnosti nakon oružane pljačke u svojoj hotelskoj sobi u Parizu, no čini se kako se vratila jača nego ikad.

A nakon povratka na Instagram, starleta je uhvaćena i u Los Angelesu, na ručku u Bel-Air hotelu, što je bio jedan od njezinih rijetkih izlazaka u javnost.

Tom prilikom, pažnju su privukle njezine zanimljive traperice, koje su bile poderane gotovo u cijelosti, a Kim ih je iskombinirala na široku hoodie majicu i prozirne štikle, od kojih se čitav Kardashian-Jenner klan doslovno ne odvaja.

Nekako možemo zamisliti ležerno obavljanje dnevnih obaveza u ovim trapericama, dok bi za noćni izlazak ipak izabrale neki uži model.

Kako vam se sviđaju?

index.hr – aktuelno.ba

Komentari

Komentara