Kandidat za gradonačelnika Tuzle dr. Bahrudin Hadžiefendić, nastavio je svoj niz posjeta ključnim i strateškim partnerima

Spread the love
“Posjetom JP BH POŠTA d.o.o. Sarajevo, CP Tuzla, kandidat za gradonačelnika Tuzle dr. Bahrudin Hadžiefendić, nastavio je svoj niz posjeta ključnim i strateškim partnerima infrastrukture našeg grada od kojih je JP BH POŠTA sigurno jedan od važnijih.
1-1_800x534 bato
U svojoj posjeti Hadžiefendić se u razgovoru sa upravnikom CP Tuzla Adinom Huremovićem i rukovodiocima službi upoznao sa planom djelovanja i razvoja CP Tuzla, a na njegov poseban zahtjev razgovarao je i  sa poštonošama i šalterskim operaterima koji su u stalnom kontaktu sa našim građanima u pružanju usluga istim što njihov posao čini iznimno važnim i zahtjevnim.
bato
U razgovoru su mu preneseni konkretni problemi s kojima se susreću, posebno u dostavljanju poštanskih pošiljaka građanima, prvenstveno neadekvatnog i nepreciznog obilježavanja i dupliranja imena ulica kao i postojanja velikog broja stambenih jedinica koje nemaju kućne sandučiće što dodatno otežava obavljanje ovog zadatka.
3_800x534
 Istakao je takođe da mu do sada nije bilo ukazano na  otežavajuće okolnosti obavljanja poštanske djelatnosti te da će u svom djelovanju na poziciji gradonačelnika ukazati na ove i druge probleme koji otežavaju  izvršavanje radnih zadataka radnicima JP BH POŠTE CP Tuzla kao i pružanje kvalitetnije usluge našim građanima, iz domena djelatnosti ove kompanije.”
M.T

Komentari

Menprom

Komentara

Reha Centar