Javni poziv za sve privredne subjekte koji se bave poslovima iz domena građevinarstva

Spread the love
Menprom

Kako bi smo dodatno animirali privredne subjekte sa područja Tuzlanskog kantona koji se bave građevinskom djelatnošću i ovim putem želimo obavijestiti građane da je Vlada Tuzlanskog kantona je u mjesecu julu pokrenula aktivnosti oko provođenja postupaka javnih nabavki za izvođenje radova na sanaciji, adaptaciji i rekonstrukciji objekata za smještaj organa uprave Tuzlanskog kantona.

Reha Centar

Kao što je više puta već rečeno, aktivnosti su pokrenute iz razloga finansijskih ušteda,  efikasnije međusobne komunikacije, kao i olakšavanja pristupa građana organima uprave Tuzlanskog kantona.

Trenutno je u toku javni poziv za izbor najpovoljnijeg ponuđača za izvođenje radova na sanaciji poslovno-administrativnog objekta za smještaj Kantonalne uprave za inspekcijske poslove u ul. Rudarska 65, Tuzla, koji je objavljen 01.09.2014. godine u ”Službenom glasniku BiH” broj: 68/14 i web stranici Vlade Tuzlanskog kantona www.vladatk.kim.ba. Otvaranje ponuda izvršiti će se  30.09.2014. godine.

U fazi pripreme je i tenderska dokumentacija za javni poziv za izbor najpovoljnijeg ponuđača za izvođenje radova na adaptaciji objekta Tvornice transportnih uređaja TTU, poslovno-administrativnog objekta zvanog „Fabrika“ koji se sastoji od suterena, prizemlja i 4 sprata ukupne površine 2859,76 m² u ulici 18. Hrvatske brigade broj 25, Tuzla. Javni poziv za izbor najpovoljnijeg ponuđača će biti objavljen 29.09.2014. godine u ”Službenom glasniku BiH” i na web stranici Vlade Tuzlanskog kantona www.vladatk.kim.ba.

Ovim putem još jednom želimo upoznati sve privredne subjekte koji se bave poslovima iz domena građevinarstva o navedenim javnim pozivima, kako bi se informisali i u skladu sa mogućnostima, prijavili na iste.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u  Uredu za zajedničke poslove kantonalnih organa TK koji je zadužen za provođenje postupaka javnih nabavki na adresi Rudarska br. 57, Tuzla ili na tel. 035 369 320.

Odjeljenje za informisanje

Komentari

Komentara