Gradonačelnik Imamović obezbijedio 170 paketića za djecu ratnih vojnih invalida Tuzle

Menprom

Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović i ove godine je, kao i nekoliko prethodnih, obezbijedio paketiće za djecu ratnih vojnih invalida Tuzle.

Reha Centar

Prema riječima predsjednika ove organizacije Nihada Bukvića novogodišnji paketići za djecu ratnih vonih invalida nisu bili upitni dugi niz godina, te za naš portal rekao da je gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović uvijek bio na raspolaganju za sve probleme ove populacije pa tako eto i za novogodišnje paketiće.

NIHAD BUKVIĆ

” Nastavljamo dobru saradnju, uskoro ovih dana i opet zahvaljujući posebno gradonačelniku Imamoviću selimo u nove prostorije, barake su nakon toliko godina naša prošlost i eto na svojevrstan način i mi smo dobili neki novogodišnji poklon! istakao je Nihad Bukvić predsjednik GO RVI-a Tuzle.

Podjela paketića za djecu ratnih vojnih invalida do 10 godina i svu djecu ratnih vojnih invalida sa posebnim potrebama obavit će se u utorak 29.12.2015. godine u terminu od 9 – 12 sati u prostorijama udruženja kod bivše Muzičke škole, te su iz ove organizacije pozvali sve roditelje da dođu sa djecom na ovo svečano druženje.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara