Godišnjica preduzeća Eko život

Rental Travel

U Tuzli, je obilježena godišnjica firme Eko život d.o.o. Tuzla koja je ovlašteni BH operater sistema za upravljanje ambalažom i ambalažnim otpadom na području Federacije BiH.

Reha Centar

Tim povodom, gradonačelnik Jasmin Imamović, u prisustvu zvanica, je govorio o važnosti uticaja ove kompanije na razvoj lokalne zajednice.U svom obraćanju na današnjem skupu, koji je upriličen povodom prve godišnjice ove kompanije, gradonačelnik Imamović je rekao da je postojanje ovakve kompanije velika dobit za Bosnu i Hercegovinu, a posebno za Tuzlu.

Poželio je da u upravljanju ambalažom i ambalažnim otpadom bude najviše ambalaže domaćih roba, onih koje su proizvedene u BiH. Sama činjeca koja govori o tome ko su osnivači, znači da su to uspješne firme i uspješni ljudi, koji samo očekuju da mi u BiH ne budemo sebični i da podržavamo domaće proizvođače kupovinom domaćih proizvoda.

Neizostavna činjenica je da najviše ambalaže ima u najvećoj bosanskohercegovačkoj trgovinskoj firmi Bingo, koja je ujedno proizvodna kompanija, te da je posebna čast što se i Eko život i Bingo sa sjedištem nalaze u Tuzli.

 

aktuelno.ba

 

Komentari

Komentara