Estradni umjetnici Haris Džinović i Mile Kitić u humanoj misiji

Spread the love
Menprom

Estradni umjetnici Haris Džinović i Mile Kitić, uz prisustvo  Federalnog ministra prometa i komunikacija Envera  Bijedića posjetili su Općinu Tuzla, gdje su uručili donacije u novcu za pet najugroženijih porodica stradalih u nedavnim prirodnim nepogodama koje nisu zaobišle ni ovaj grad.

Reha Centar

MILE KITIĆ I HARIS DŽINOVIĆestrda u posjeti TuzliEstradni umjetnici Haris Džinović i Mile Kitić, uz prisustvo  federalnog ministra prometa i komunikacija Enverea Bijedića posjetili su općinu Tuzla, gdje su uručili donacije u novcu za pet najugroženijih porodica stradalih u nedavnim prirodnim nepogodama koje nisu zaobišle ni ovaj grad. Svaka od porodica dobila je po 2. 400 KM, po hiljadu KM od estradnih umjetnika, a po 200 KM od federalnog ministra i tuzlanskog poduzetnika Zorana Zoke Čeleketića na čiju inicijativu su i stigli uTuzlu . Humana ekspedicija nastavlja svoju misiju sutra gdje će krenuti put Doboja, zatim Maglaja i dalje. Za porodice ovo mnogo znači, posebno za one koje su ostale bez krova nad glavom. Načelnik Općine Tuzla Jasmin Imamović zahvalio se se estradnim umjetnicima na posjeti Tuzli i njihovom  humanom djelu uz nadu kako reče da će ovakvih primjera solidarnosti sa unesrećenim porodicama u narednom periodu biti više.

Svaka od porodica dobila je po 2. 400 KM, po hiljadu KM od estradnih umjetnika, a po 200 KM od federalnog ministra i tuzlanskog poduzetnika Zorana Zoke Čeleketića na čiju inicijativu su i stigli uTuzlu .

Humana ekspedicija nastavlja svoju misiju sutra gdje će krenuti put Doboja, zatim Maglaja i dalje.

MILE KITIĆ I HARIS DŽINOVIĆ

Za porodice ovo mnogo znači, posebno za one koje su ostale bez krova nad glavom.

Načelnik Općine Tuzla Jasmin Imamović zahvalio se se estradnim umjetnicima na posjeti Tuzli i njihovom  humanom djelu uz nadu kako reče da će ovakvih primjera solidarnosti sa unesrećenim porodicama u narednom periodu biti više.

 

AKTUELNO.BA

 

Komentari

Komentara