ARK „Rekreativci“ Tuzla objavljuje upis u Ljetnu školu trčanja

Spread the love
Rental Travel

 S ciljem afirmacije trčanja u gradu Tuzla i osposobljavanja građana i građanki za učešće na njihovoj prvoj polumaratonskoj trci, Atletsko rekreativni klub „Rekreativci“ Tuzla organizuje Ljetnu školu trčanja.

Reha Centar

Škola je zamišljena na način da je dostupna svima, bez obzira na prethodnu fizičku spremu, namijenjena je svim dobnim skupinama oba spola, koje sebe doživljavaju kao potencijalne trkače, naprednim trkačima ili onima koji se žele priključiti zbog zabave, druženja i održavanja stečenih fizičkih sposobnosti.

Treninzi su pažljivo osmišljeni od strane iskusnih trkača i trenera, a bit će organizovani u više grupa, prilagođenim fizičkoj spremi polaznika.

Prijave su otvorene do 15.05. na: http://arktuzla.ba/ljetna-skolja-trcanja-2017/ kada je i planiran prvi trening. Svi zainteresovani polaznici popunjene obrasce mogu poslati na:  arktuzla@arktuzla.ba   

Trčanje je mnogostruko korisno, poboljšava psihofizičko stanje organizma, doprinosi kontroli težine, boljem raspoloženju,… Dođite da trčimo zajedno!

Za više informacija, posjetite www.arktuzla.ba ili www.rekreativci.ba

aktuelno.ba

 

 

 

Komentari

Komentara