Boris Šuha, kandidat SDA Tuzla za Gradsko vijeće: Imamo Plan za bolju Tuzlu!

Spread the love
Menprom

Ko je Boris Šuha?

Reha Centar

Rođen sam 1980. godine u Tuzli, gdje sam završio osnovnu i srednju školu, smjer mašinbravar i mašinski tehničar. Zvanje diplomirani ekonomista stekao na Ekonomskom fakultetu u Banja Luci. Zaposlen sam i već 20 godina radim na sistemima centralnog grijanja Tuzla. Pored toga radim i u porodičnoj firmi koja se bavi izradom i održavanjem instalacije vode, el. energije, grijanja i klimatizacije. Smatram se naravnim, poštenim i upornim čovjekom.

Zašto je SDA Vaš politički izbor?

 

Za mene SDA ima velike zasluge za samostalnost i opstojnost Bosne i Hercegovine. Tu stranku čini veliki broj školovanih, poštenih i ambicioznih ljudi, koji su sposobni voditi ovu zemlju. Uvjerio sam se da u okviru SDA cijene svoje članove  i da je zajednički interes na prvom mjestu. Zalažem se sa cjelovitu Bosnu i Hercegovinu, ravnopravnu za sve koji u njoj žive, bez obzira na nacionalnu i vjersku pripadnost, a to je i jedan od ciljeva SDA.

Zašto bi glasači na predstojećim izborima trebali dati glas baš Vama, i ako budete izabrani za budućeg vijećnika u GV Tuzla, šta konkretno od Vas mogu očekivati?

Ako Bog da i budem  dio Gradskog vijeća Tuzla, zalagat ću se prvenstveno da se mjesnim zajednicama vrate nadležnosti koje su imale, te da se u komunalnu infrastrukturu na prostoru grada Tuzla ulaže ravnomjerno, što do sada nije bio slučaj. Također ću se truditi da se kreiraju i realizuju programi koji će rezultirati sa više radnih mjesta za mlade koji su se školovali za zanate.

Komentari

Komentara