Centralna manifestacija obilježavanje godišnjice 2.Korpusa Armije RBiH u tuzlanskom Mejdanu

Spread the love
Menprom

Koordinacija boračkih organizacija i Saveza Tuzlanskog kantona kao nositelj aktivnosti uz pomoć Vlade Tuzlanskog kantona obavlja i posljednje pripreme za obilježavanje godišnjice II. Korpusa Armije RBiH, koja će ove godine biti održana u tuzlanskom Mejdanu.Tim povodom delegacija Koordinacije boraca TK posjetila je ovu javnu ustanovu te zajedno sa upravom Mejdana dogovorila sve detalje manifestacije.

Reha Centar

– Imali smo jako prijatan susret sa čelnim ljudima Mejdana koji će za ovu priliku sve svoje resurse staviti u službu organizacije ovog značajnog datuma za svakog građanina kantona ali naše domovine i u ime Koordinacije im se zahvaljujem na susretljivosti.Ovo je samo jedan korak u nizu organizacije a činjenica da će svi prisutni vidjeti 16 ešalona sa oko 50 ratnih zastava brigada koje su činile II.Korpus te niz drugih zanimljivih sadržaja, garancija je da će svi prisutni uživati u ovoj manifestaciji. Koristimo ovu prilku da pozovemo građane Tuzle i Tuzlanskog kantona da dođu u Mejdan i uveličaju ovaj skup- kazao je Edin Hadžimuhamedović, predsjednik Koordinacije boraca TK.

Treba svakako napomenuti da su u realizaciju ove manifestacije pored Koordinacije boraca i Vlade Tuzlanskog kantona uključena i sva Javna preduzeća i Javne ustanove u Tzlanskom kantonu.

Press Koordinacije

Komentari

Komentara