Javni poziv za prijem članova u klub javnog govorništva na njemačkom jeziku

Spread the love
Austrijska biblioteka, koja djeluje u okviru NUB  “Derviš Sušić” Tuzla, u saradnji sa Udruženjem građana „Projekt ABC” iz Tuzle poziva zainteresovane građane da se prijave na besplatne  radionice javnog  govorništva na njemačkom jeziku.
Tokom narednih 12 mjeseci radionice će se održavati jednom sedmično u trajanju od 60-90 minuta u Austrijskoj biblioteci sa sjedištem u
JU  Narodna i univerzitetska biblioteka “Derviš Sušić” Tuzla, adresa Mihajla i Živka Crnogorčevića 7. Metodologija radionica bit će u skladu sa međunarodnom Toastmasters metodologijom, a ukoliko se ispune određeni uslovi registrovat će se i klub javnog govorništva.
Potreban nivo njemačkog jezika za učešće u radionicama je položen B1 nivo u nekoj od renomiranih institucija ili škola stranog jezika (CPE, Goethe, OSD, Glossa i sl.), dok iskustvo iz oblasti javnog govorništva nije potrebno.
Broj mijesta je ograničen, a vrijeme održavanja radionica bit će dogovoreno naknadno sa prijavljenim članovima.

Ovim putem pozivamo i zainteresovane izvorne govornike, kao i profesore njemačkog jezika, da uzmu učešće u ovom projektu na volonterskoj osnovi.
Broj volontera je ograničen.
Vaše prijave pošaljite na imejl adresu: info@projektabc.org.
Poziv ostaje otvoren do 15.10.2016. godine.

Za sve dodatne informacije  putem telefona:
+387 61 743 249 i +387 61 333 557.
aktuelno.ba

Komentari

Rental Travel

Komentara

Reha Centar