Tuzla jednom dušom za Slobodu

Spread the love
Menprom

Rijetko koja stvar kao fudbal može ujediniti sve političare. Posebno se to pokazalo na primjeru naše reprezentacije za koju je navijalo i čiji plasman u Brazil je proslavilo gotovo pa cijelo stanovništvo BiH, a čestitke su dolazile od svih političkih stranaka i svih političkih lidera.

Reha Centar

FK Sloboda je jedan identičan primjer ovoj teoriji, istina na lokalnom nivou, ali i to je veliki pomak.

Predstavnici svih političkih stranaka, koje participiraju u Općinskom Vijeću Tuzla, kao nosioci zakonodavne vlasti i načelnik Općine Tuzla (izvršna vlast) stali su iza Slobode, Ćire Blaževića, direktora Slobode, Azmira Husića i svi sa istim ciljem. Vratiti FK Slobodu tamo gdje joj je mjesto u Premijer ligu BiH.

Ćiro

O svemu što se moglo danas čuti u kabinetu načelnika, Sloboda efektivno radi na igračkim pojačanjima, ali i uređenju stadiona “Tušanj”.

Baš za ovu priliku u Tuzlu je doputovao i veliki sportski novinar, ali i menadžer prijekata uređenja stadiona Sabahudin Saša Vugdalić, koji od danas čini sastavni dio ove nove Slobodine priče.

Uzimajući u obzir svega ovoga navedenog, nema sumnje da će Sloboda u ovakvom ambijentu izboriti plasman u elitno društvo.

Jer, šta je život bez slobode…

Komentari

Komentara