FS BIH najavio moguće loše vijesti za navijače, upitno prisustvo na meču Njemačka – BiH

Spread the love
Rental Travel

FS BiH izdao je saopštenje vezano za prodaju ulaznica za naredne utakmice. “A reprezentacija Bosne i Hercegovine će u oktobru i novembru ove godine odigrati 4 utakmice u okviru UEFA Lige nacija, od toga tri na domaćem terenu i jednu u gostima. Ovim putem obavještavamo sve navijače naše reprezentacije da su za utakmicu Bosna i […]

Reha Centar

FS BiH izdao je saopštenje vezano za prodaju ulaznica za naredne utakmice.

“A reprezentacija Bosne i Hercegovine će u oktobru i novembru ove godine odigrati 4 utakmice u okviru UEFA Lige nacija, od toga tri na domaćem terenu i jednu u gostima.

Ljubitelji nacionalnog bh. tima još uvijek mogu putem stranice event.ba kupiti ulaznice za domaće utakmice sa Mađarskom i Nizozemskom koje će biti odigrane takođe na Bilinom polju 14.10. i 19.11. ove godine.

NS/FS BiH takođe obavještava sve zainteresovane da se zbog malog kapaciteta VIP tribine na zeničkom stadionu, VIP ulaznice ne nalaze u slobodnoj prodaji.

Što se tiče gostujuće utakmice Njemačka – Bosna i Hercegovina koja će biti odigrana na stadionu „Europa-Park“ u Freiburgu 16. novembra, NS/FS BiH još uvijek nema informacije o distribuciji ulaznica za ovaj susret.

Podsjetimo, BiH u oktobru u Zenici dočekuje reprezentacije Njemačke i Mađarske.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara