Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine objavila ponovni Javni oglas za izbor glavnih operatera i operatera za provedbu „Pilot projekata – za Lokalne izbore 2024. godine“

Spread the love
Rental Travel

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine  je objavila ponovni Javni oglas za izbor glavnih operatera i operatera za provedbu „Pilot projekata – za Lokalne izbore 2024. godine“.

Reha Centar

Visina naknade za rad glavnih operatera i operatera iznosit će od 300,00 KM do 400,00 KM, a u pitanju je angažman do tri dana, uključujući dan izbora i obaveznu obuku.

Centralna izborna komisija BiH posebno apelira na studente viših i visokih školskih ustanova da se prijave i steknu nova iskustva o upotrebi novih tehnologija u izbornom procesu.

Za grad Tuzlu  će se  imenovati 2 glavna operatera i 32 operatera.

Rok za podnošenje prijava je osam (8) dana od dana objavljivanja javnog oglasa na web stranici Centralne izborne komisije BiH www.izbori.ba

Prijave na javni oglas s potrebnim dokazima o ispunjavanju navedenih uslova, kandidati će dostaviti, Centralnoj izbornoj komisiji BiH putem e-maila kontakt@izbori.ba, putem pošte na adresu Centralne izborne komisije BiH: Danijela Ozme broj 7, 71000 Sarajevo, ili lično u sjedištu Centralne izborne komisije BiH na navedenoj adresi.

Gradska izborna komisija

aktuelno.ba

Komentari

Komentara