8. Tuzlanska biciklijada u nedjelju 25. augusta

Rental Travel

Biciklistički klub Tuzla u saradnji sa partnerima i ove godine organizuje Tuzlansku biciklijadu, koja će po osmi put okupiti zaljubljenike u bicikle, rekreaciju, sport i zabavu.
Ovo je najmasovniji događaj ovog tipa u Bosne i Hercegovine pa I šire, održat će se u nedjelju 25. augusta 2019. godine na ulicama Tuzle. Prijave počinju već od 8 sati, a start je predviđen u 11h u naselju Stupine.

Rental Travel

Tuzlanska Biciklijada je rekreativni događaj koji privlači ljude svih uzrasta. Cjelodnevno druženje uz promociju zdravog načina života glavni je cilj organizatora. Organizatori obećavaju vrhunsku cjelodnevnu zabavu i bogat nagradni fond za sretne učesnike.

Biciklijada startuje u 11:00, biciklisti će se kretati rutom: Stupine – Hotel Tuzla – Dom Penzionera – SKPC ”Mejdan” – BKC – Miladije – Siporex – Solana –Irac – Skver – kompleks slanih jezera “Panonika” – Brčanska Malta – Stupine u duzini od 14km

Biciklistički klub Tuzla, nastoji da svake godine ovu manifestaciju podigne na veći nivo,a rezultati su da imamo učesnike iz cijele BiH pa i šire, poručili su organizatori.

Po završetku vožnje za sve učesnike sponzori i partneri su obezbijedili osvježenje i hranu.

Generalni sponzor događaja: BEKO

Onlajn prijave možete izvršiti na web stranici organizatora www.tuzlanskabiciklijada.ba

aktuelno.ba

Komentari

Komentara